ICCA – Světová konference kongresové turistiky
 

listopad 2017 | Na Mezinárodní konferenci kongresové turistiky jsme posouvali hranice kongresového cateringu. Po čtyři dny jsme se starali, aby žádnému ze 1 100 účastníků nedošla energie. Náš 120členný personál připravoval vyvážené coffe-breaky, bufetové obědy a lounge salonky. V rámci charitativního běhu jsme závodníky občerstvili lehkými a zdravými pokrmy. Večerní slavností menu se podávala v Paláci Žofín a cílovou destinací se pak stalo závěrečné gala v Průmyslovém paláci.

Podobné reference

BPS TOP Odpovědná firma 2018

listopad 2018 | U příležitosti předávání cen TBPS TOP Odpovědná firma 2018 jsme měli tu čest ve spolupráci se společností Byznys pro společnost představit náš udržitelný koncept. Bez plastů, s minimálním odpadem a maximální chutí jsme prezentovali suroviny od místních dodavatelů. Hosté si pochutnali na zeleninové zahradě, zauzených křepelčích vajíčkách, kapustových závitcích, kaštanovém krému a dalších pokrmech. Do náplní taštiček „samosa“ jsme použili esteticky méně dokonalou zeleninu. Voda se podávala kohoutková, infuzovaná jen ovocem a bylinkami. Nic se nevyhazovalo, co se nedojedlo, odnesli si hosté domů. A skvěle to fungovalo.

Chci vidět víc
Konference společnosti Huawei

červen 2017 | Čtrnáct dnů jsme obsluhovali top management společností Intel a Huawei v prostorách Žofín Palace. Občerstvení jsme naprogramovali do miniporcí UV food a live cookingu. Vyniknout mohlo spojení neorenesančního paláce s moderními technologiemi.

Chci vidět víc

Navštivte nás